KËPUCË

Sale price€39,95 Regular price€79,90
Save €39,95

Këpucë klasike me komodiditet te gjere, e pershtatshme per mbajtje ditore gjithashtu e pershtatshme me Kostume dhe Setra.

Përmbajtja:

Pjesa e sipërme dhe e mbrendshme është: 100% Lëkurë.

Shuall (Tabani) që i vihet këpucës nga poshtë është: Kauçuk (gomë e përpunuar).v

Color: BLU

Color

Size: 40

Size

SKU: AG 91690

Mund ti pelqeni