KËPUCË

Çmimi me zbritje€39,95 Çmimi aktual€79,90
Kurse €39,95

Këpucë klasike me komodiditet te gjere, e pershtatshme per mbajtje ditore gjithashtu e pershtatshme me Kostume dhe Setra.

Përmbajtja:

Pjesa e sipërme dhe e mbrendshme është: 100% Lëkurë.

Shuall (Tabani) që i vihet këpucës nga poshtë është: Kauçuk (gomë e përpunuar).v

Color: BLU
Size: 40
SKU: AG 91690

mund t'ju pëlqejë edhe …