PRANVERË/VERË 24

KOLEKSIONI I RI

SHIKO

PREMIATA

Markë me një dizajn origjinal dhe të veçantë. Premiata ofron një gamë të gjerë atletesh të përshtatshme për një pamje të përditshme për një mashkull.

SHIKO KOLEKSIOIN

Shikoni veshjen

Jakne
Jakne Çmimi me zbritje€35,00
Maicë
Maicë Çmimi me zbritje€10,00
JakneJakne
SONNY BONO
Jakne Çmimi me zbritje€35,00
MaicëMaicë
SONNY BONO
Maicë Çmimi me zbritje€10,00

INFORMATA

Këto janë disa nga pyetjet më të shpeshta që ne hasim nga konsumatorët tanë. Për të tjera pyetje na u drejtoni përmes adresës tonë saschbrands@gmail.com