Politika e privatësisë

Politika e privatësisë e Sasch-it

Kjo politikë e privatësisë përshkruan si mblidhen, përdoren dhe shpërndahen informacionet tuaja personale kur vizitoni ose bëni një blerje nga www.rraptap.com (“ueb faqja”).
INFORMACIONET PERSONALE QË MBLEDHIM
Kur vizitoni ueb faqen, ne mbledhim automatikisht informacione të caktuara në lidhje me pajisjen tuaj, duke përfshirë informacione në lidhje me shfletuesin tuaj të internetit, adresën IP, brezin orar, dhe për disa nga cookie-t që janë instaluar në pajisjen tuaj. Përveç kësaj, ndërkohë që shfletoni ueb faqen, ne mbledhim informacione në lidhje me ueb faqet individuale ose produktet që shihni, cilat ueb faqe ose terma kërkimi ju referuan në ueb faqe, dhe informacione rreth mënyrës si bashkëveproni me ueb faqen. Ne i referohemi këtij informacioni të mbledhur automatikisht si “Informacion i pajisjes”.
Ne e mbledhim informacionin e pajisjes duke përdorur teknologjitë e mëposhtme:
- "Cookies" janë skedarë të dhënave që vendosen në pajisjen ose kompjuterin tuaj dhe shpesh përfshijnë një identifikues unik anonim. Për më shumë informacion rreth cookies dhe si të çaktivizoni cookies, vizitoni http://www.allaboutcookies.org.
- “Skedarët log” ndjekin veprimet që ndodhin në ueb faqe, dhe mbledhin të dhëna duke përfshirë adresën tuaj IP, llojin e shfletuesit, ofruesin e shërbimit të Internetit, faqet referuese/dalëse dhe pullat e datës/orës.
- “Web beacons”, “tags” dhe “pixels” janë skedarë elektronikë të përdorur për të regjistruar informacione për mënyrën e shfletimit të ueb faqes.

Përveç kësaj, kur bëni blerje ose përpiqeni të bëni një blerje përmes ueb faqes, ne mbledhim informacione të caktuara nga ju, duke përfshirë emrin tuaj, adresën e faturimit, adresën e transportit, informacionin e pagesës (përfshirë numrat e kartelës së kreditit), adresën e postës elektronike dhe numrin e telefonit. Ne i referohemi këtij informacioni si “Informacioni i Porosisë”.
Kur flasim për “Informacionin Personal” në këtë Politikë të Privatësisë, ne po flasim si për Informacionin e Pajisjes ashtu edhe për Informacionin e Porosisë.
SI E PËRDORIM INFORMACIONIN TUAJ PERSONAL?
Ne e përdorim Informacionin e Porosisë që e mbledhim përgjithësisht për të përmbushur çdo porosi të vendosur përmes ueb faqes (përfshirë përpunimin e informacionit tuaj të pagesës, rregullimin e transportit dhe sigurimin e faturave dhe/ose konfirmimeve të porositjes). Përveç kësaj, ne e përdorim këtë Informacion të Porosisë që:
Të komunikojmë me ju;
T’i kontrollojmë porositë tona për riskun potencial ose mashtrim; dhe
Kur të jeni në përputhje me preferencat që keni ndarë me ne, t’ju ofroni informata ose reklama në lidhje me produktet ose shërbimet tona.

Ne e përdorim Informacionin e Pajisjes që e mbledhim për të na ndihmuar të kontrollojmë risqet dhe mashtrimet e mundshme (në veçanti, adresën tuaj IP), dhe më përgjithësisht për të përmirësuar dhe optimizuar ueb faqen tonë (për shembull, duke gjeneruar analiza për mënyrën si e shfletojnë dhe bashkëveprojnë me Faqen klientët tanë, dhe për të vlerësuar suksesin e fushatave tona të marketingut dhe reklamave).


NDARJA E INFORMACIONIT TUAJ PERSONAL
Ne e ndajmë Informacionin tuaj Personal me palë të treta për të na ndihmuar të përdorim Informacionin tuaj Personal, siç përshkruhet më lart. Për shembull, ne përdorim Shopify për të fuqizuar shitoren tonë online - mund të lexoni më shumë rreth mënyrës si e përdor Shopify informacionin tuaj personal këtu: https://www.shopify.com/legal/privacy. Ne gjithashtu përdorim Google Analytics për të na ndihmuar të kuptojmë si e përdorin Faqen klientët tanë - ju mund të lexoni më shumë rreth mënyrës si e përdor Google informacionin tuaj personal këtu: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Ju gjithashtu mund të hiqni dorë nga Google Analytics këtu: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
Së fundi, ne gjithashtu mund ta ndajmë Informacionin tuaj Personal për të qenë në pajtim me ligjet dhe rregulloret në fuqi, për t’iu përgjigjur një kërkese, urdhër kërkimi ose një kërkese tjetër të ligjshme për informacionin që marrim, ose për të mbrojtur ndryshe të drejtat tona.

REKLAMAT SIPAS SJELLJES
Siç përshkruhet më lart, ne e përdorim Informacionin tuaj Personal për t’ju siguruar reklama të targetuara ose komunikime të marketingut të cilat besojmë se mund të jenë me interes për ju. Për më shumë informacion në lidhje me mënyrës si funksionon reklamimi i targetuar, mund të vizitoni faqen edukative të Nismës për Reklama Rrjeti (“NAI”) në http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.
Përveç kësaj, ju mund të hiqni dorë nga disa prej këtyre shërbimeve duke vizituar portalin e zgjedhjes së Aleancës së Reklamave Digjitale në: http://optout.aboutads.info/.
MOS GJURMO
Ju lutemi vini re se ne nuk e ndryshojmë mbledhjen e të dhënave të ueb faqes sonë dhe praktikat e përdorimit kur shohim një sinjal Mos Gjurmo nga shfletuesi juaj.

TË DREJTAT TUAJA
Nëse jeni një banor evropian, ju keni të drejtë të keni qasje në informacionet personale që ne kemi për ju dhe të kërkoni që informacioni juaj personal të korrigjohet, përditësohet ose fshihet. Nëse dëshironi ta ushtroni këtë të drejtë, ju lutemi të na kontaktoni përmes informacionit të kontaktit më poshtë.
Përveç kësaj, nëse jeni banor evropian, vini re se ne e përpunojmë informacionin tuaj për të përmbushur kontratat që mund të kemi me ju (për shembull nëse bëni një porosi përmes faqes), ose që përndryshe të ndjekim interesat tona legjitime të biznesit të listuara më lart. Përveç kësaj, ju lutemi të vini re se informacioni juaj do të transferohet jashtë Evropës, përfshirë Kanadanë dhe Shtetet e Bashkuara.
Në përgjigje ndaj Rregullores së re për Mbrojtjen e të Dhënave (GDPR), e cila hyn në fuqi në Bashkimin Evropian më 25 maj 2018, ne kemi filluar të përditësojmë Termat tona të Shërbimit dhe Politikën e Privatësisë. Megjithëse kjo rregullore vlen vetëm për qytetarët në Bashkimin Evropian, ne kemi filluar t’i zbatojmë këto përditësime globalisht, duke përfshirë edhe Kosovën.
Këto politika që rregullojnë procedurat e mbledhjes së të dhënave dhe masat e sigurisë janë në përputhje me Ligjin në fuqi.

MBAJTJA E TË DHËNAVE
Kur bëni një porosi përmes ueb faqes, ne do ta ruajmë Informacionin tuaj të Porosisë për rekordet tona, përveç nëse dhe deri sa të na kërkoni ta fshijmë këtë informacion.
NDRYSHIMET
Ne mund ta përditësojmë këtë politikë të privatësisë herë pas here në mënyrë që të pasqyrojmë, për shembull, ndryshime në praktikat tona ose për arsye të tjera operative, ligjore ose rregullatore.
NA KONTAKTONI
Për më shumë informacion mbi praktikat tona të privatësisë, nëse keni pyetje, ose nëse dëshironi të bëni ankesë, ju lutemi të na kontaktoni me e-mail në info@saschbrands.com ose me postë duke përdorur detajet e dhëna më poshtë:
Prishtinë, KOSOVË

Shporta juaj (0)

Nuk ka produkte në shportë