FARMERKA

Sale price€41,99 Regular price€59,99
Save €18,00

Farmerkatë dizajnuara për t'u përshtatur sikur të jenë të qepura vetëm për ju.

Modeli: SLIM FIT, me dizajn të përsosur duke vendosur në pah ngjyrën e vacantë.
Brendi: SONNY BONO.
Përbërja: 98% PAMBUK DHE 2% ELASTAN
Color: NERO

Color

Size: 46

Size

SKU: 07029PD

Mund ti pelqeni