Këpuca

Çmimi me zbritje€99,00

Color: BLU
Size: 40
SKU: AC 22555SC

Këpucë elegante lëkure pa lidhëse.

Të krijuara nga 100% lëkurë, këto këpucë nxjerrin elegancë të përjetshme dhe cilësi të jashtëzakonshme. Të dizenjuara pa lidhse për t'u veshur pa mundim, ato ofrojnë rehati dhe stil për çdo rast.

Të disponueshme në tre ngjyra të rafinuara - blu, jeshile dhe siggaro (portokalli) ,këto këpucë plotësojnë pa sforcim çdo ansambël, pavarësisht nëse jeni duke u veshur për një ngjarje zyrtare apo duke i shtuar një nuancë klasit veshjes suaj të përditshme. Ngrini koleksionin tuaj të këpucëve me këpucët tona elegante lëkure me rrëshqitje dhe dilni me stil dhe me besim.

mund t'ju pëlqejë edhe …