Këpuca

Çmimi me zbritje€44,99 Çmimi aktual€89,99
Kurse €45,00

Këpucë klasike me komodiditet te gjere, e pershtatshme per mbajtje ditore gjithashtu e pershtatshme me Kostume dhe Setra.

Përmbajtja:

Pjesa e sipërme dhe e mbrendshme është: 100% Lëkurë.

Color: BLU S.
Size: 40
SKU: RD 00960

mund t'ju pëlqejë edhe …