Këpuca

Çmimi me zbritje€37,49 Çmimi aktual€74,99
-50%

Color: TABA
Size: 40
SKU: rd 01010

Këpucë klasike me komodiditet te gjere, e pershtatshme per mbajtje ditore gjithashtu e pershtatshme me Kostume dhe Setra.

Përmbajtja:

Pjesa e sipërme dhe e mbrendshme është: 100% Lëkurë.

mund t'ju pëlqejë edhe …