Këpuca

Çmimi me zbritje€39,99 Çmimi aktual€79,99
Kurse €40,00

Këpucë klasike me komodiditet te gjere, e pershtatshme per mbajtje ditore gjithashtu e pershtatshme me Kostume dhe Setra.

Përmbajtja:

Pjesa e sipërme dhe e mbrendshme është: 100% Lëkurë.

Color: TABA
Size: 40
SKU: RD 14001

mund t'ju pëlqejë edhe …