Kostum

Çmimi me zbritje€150,00

Color: VERDE
Size: 46
SKU: T7 04706GA 323

Një MUST HAVE i vërtetë për mbrëmjet më elegante, por që mund të kombinohet lehtësisht edhe me pambje te perditshme.

Pantallona me mbyllje me zinxhir dhe butona, xhepa anash dhe mbrapa.
Përshtatje dhe rehati perfekte për një pamje elegante dhe moderne.

Përbërja: 72% POLIESTER 25% VISCOZË 3% ELASTAN

mund t'ju pëlqejë edhe …