Patikë

Çmimi me zbritje€109,00

Color: GRIGIO
Size: 40
SKU: AC 24033SC

Përjetoni bashkimin e elegancës dhe stilit urban me atletet tona prej lëkure. Të krijuara tërësisht nga lëkura e cilësisë së lartë, këto atlete krenohen me sofistikimin dhe qëndrueshmërinë. Dizajni i tyre bazik i lejon ata të kalojnë pa probleme nga rastet elegante në mjediset urbane, duke i bërë ato një shtesë të gjithanshme për koleksionin tuaj të këpucëve.

Të disponueshme në ngjyrën e bardhë me vijë ngjyrë hiri, zezë ose jeshile, këto atlete ofrojnë një tërheqje të përjetshme dhe një kombinim pa mundim me një shumëllojshmëri veshjesh. Pavarësisht nëse visheni për një ngjarje zyrtare ose një pamje urbane më të rastësishme, këto atlete me siguri do ta lartësojnë stilin tuaj.

mund t'ju pëlqejë edhe …