Patika

Çmimi me zbritje€109,99

Patikë bazike me lidhëse, e përshtatshme me veshje elegante dhe të përditshme, e disponueshme në 2 ngjyra, e rahatshme.

Materiali i kësaj çizme është 100% Lekurë.

Color: OLIVE
Size: 40
SKU: AG 23525SC

mund t'ju pëlqejë edhe …