Patikë

Çmimi me zbritje€275,00

Color: VERDONE
Size: 40
SKU: MASE 6627

Atletet mase ndikohen nga disponimi i viteve nëntëdhjetë, duke kombinuar një siluetë vintage me materiale të shkëlqyera dhe detaje të gjalla. Besnikë ndaj dizajnit Premiata, ato ruajnë të gjithë elementët kryesorë: logon që dekoron anët, shkrimin MASE që mund të shihet në etiketë, trajtime të kundërta dhe detaje që nxjerrin në pah dukshmërinë e saj.


Lartësia e tabanit 4 cm
Fusbet i brendshëm 28.5 cm
Këpuca në foto është madhësia 43
SHUMË: 30% GOME 65% EVA 5% TPU SIPËR: 25% LËKURË E MIQIT 25% PA 15% NY 15% PL 20% VESHJE PU: 100% LËKURË dhie

mund t'ju pëlqejë edhe …