Patikë

Çmimi me zbritje€265,00

Color: PANNA
Size: 41
SKU: NOUS 6653

Nga gjendja e përhershme e kërkimit, përsosjes dhe inovacionit të Premiata-s, lind kaseta e re e funksionimit, e përcaktuar në një model të rregullt, efektiv, me performancë tepër të lartë, me një stil thelbësor dhe këmbëngulës.


Lartësia e tabanit 3.5 cm.
Fusbet i brendshëm 28.7 cm.
Këpuca në foto është madhësia 43.
SHUMË: 70% EVA 30% SIPËR GOME: 15% TPU 5% NY 55% PA 25% VESHJE LËKURË E MIQIT: 86% LËKURË DHI 14% PU

mund t'ju pëlqejë edhe …