Patikë

Çmimi me zbritje€189,00

Color: GRIGIO
Size: 40
SKU: BO 243511SC

Ju prezantojmë atletet tona elegante me dizajn, të disponueshme në një ngjyre të zezë, blu dhe kafe, bashkimin perfekt të stilit dhe komoditetit për raste zyrtare apo ceremoni. Të krijuara për të qenë të lehta dhe të shfrytzueshme, këto atlete janë krijuar për t'u veshur me kostume dhe me kombinime, duke ofruar një pamje moderne dhe të sofistikuar pa kompromentuar rehatinë.

Dizajni elegant siguron që ato të plotësojnë çdo ansambël formal, ndërsa mungesa e lidhzeve shton pamjen e tyre të efektshme. Pavarësisht nëse jeni duke marrë pjesë në një takim biznesi apo një ngjarje zyrtare, këto atlete me siguri do të japin një deklaratë.

Hapni stilin dhe besimin me atletet tona elegante, zgjedhja ideale për ata që vlerësojnë sofistikimin dhe komoditetin në këpucët e tyre.

mund t'ju pëlqejë edhe …