Patikë

Çmimi me zbritje€39,99 Çmimi aktual€89,99
-56%

Material: GRIGIO
Size: 43
SKU: AG 91088
Këpucë 100% lëkure e qëndrueshme e bërë tërësisht nga lëkura origjinale. Të njohura për fleksibilitetin dhe ndjesinë e saj luksoze, këpucët prej lëkure janë krijuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, duke siguruar si komoditet ashtu edhe jetëgjatësi.

mund t'ju pëlqejë edhe …