Kapelë

Çmimi me zbritje€8,00 Çmimi aktual€10,00
Kurse €2,00

Kapele e butë, e cila është e bërë nga akrili. kjo kapele mbulon ballin dhe mund të qendrojë edhe mbi veshë. Mund të veshet nga të dy gjinitë.

Këto kapele mbrojnë kokën dhe veshët nga të ftohtit dhe ftohjet e erës,
ose vishen dhe për përshtatjen e ngjyrës me veshjen tuaj.

E disponueshme në ngjyra të ndryshme.

Përbërja: 100% AKRIL

Color: ANTRACITE
SKU: LB 12056CP 323

mund t'ju pëlqejë edhe …