KËPUCA

Çmimi me zbritje€103,99 Çmimi aktual€129,99
Kurse €26,00

Këpucë klasike me komodiditet te gjere, e pershtatshme per mbajtje ditore gjithashtu e pershtatshme me Kostume dhe Setra.

Përmbajtja:

Pjesa e sipërme dhe e mbrendshme është: 100% Lëkurë.

Color: BLU
Size: 39
SKU: GT 1939SE

mund t'ju pëlqejë edhe …