Këpuca

Çmimi me zbritje€95,90 Çmimi aktual€119,90
Kurse €24,00

Këpucë klasike me komodiditet te gjere, e pershtatshme per mbajtje ditore gjithashtu e pershtatshme me Kostume dhe Setra.

Përmbajtja:

Pjesa e sipërme dhe e mbrendshme është: 100% Lëkurë.

Color: MARRONE
Size: 39
SKU: GT 1466SE

mund t'ju pëlqejë edhe …