KËPUCA

Çmimi me zbritje€107,90 Çmimi aktual€134,90
Kurse €27,00

Këpucë klasike me komodiditet te gjere, e pershtatshme per mbajtje ditore gjithashtu e pershtatshme me Kostume dhe Setra.

Përmbajtja:

Pjesa e sipërme dhe e mbrendshme është: 100% Lëkurë.

Color: TABA
Size: 39
SKU: GT 1904SE

mund t'ju pëlqejë edhe …