Këpuca

Çmimi me zbritje€49,99 Çmimi aktual€99,99
-50%

Color: MORO
Size: 39
SKU: RD 00916

Këpucë klasike me komodiditet te gjere, e pershtatshme per mbajtje ditore gjithashtu e pershtatshme me Kostume dhe Setra.

Përmbajtja:

Pjesa e sipërme dhe e mbrendshme është: 100% Lëkurë.

mund t'ju pëlqejë edhe …