KËPUCË

Çmimi me zbritje€79,99
E shitur

Këpucë klasike me komodiditet te gjere, e pershtatshme per mbajtje ditore gjithashtu e pershtatshme me Kostume dhe Setra.

Përmbajtja:

Pjesa e sipërme dhe e mbrendshme është: 100% Lëkurë.

Shuall (Tabani) që i vihet këpucës nga poshtë është: Kauçuk (gomë e përpunuar).

Color: BORDEAUX
Size: 40
SKU: AG 91695

mund t'ju pëlqejë edhe …