Patikë

Çmimi me zbritje€76,99 Çmimi aktual€109,99
-30%

Color: OLIVE
Size: 40
SKU: AG 23525SC

Patikë bazike me lidhëse, e përshtatshme me veshje elegante dhe të përditshme, e disponueshme në 2 ngjyra, e rahatshme.

Materiali i kësaj çizme është 100% Lekurë.

mund t'ju pëlqejë edhe …