Patikë

Çmimi me zbritje€39,90 Çmimi aktual€79,90
-50%

Material: TABA
Size: 40
SKU: AG 91561
Këpucë 100% lëkure e qëndrueshme e bërë tërësisht nga lëkura origjinale. Të njohura për fleksibilitetin dhe ndjesinë e saj luksoze, këpucët prej lëkure janë krijuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, duke siguruar si komoditet ashtu edhe jetëgjatësi.

mund t'ju pëlqejë edhe …