Patikë

Çmimi me zbritje€39,99 Çmimi aktual€94,99
-58%

Material: BIANCO
Size: 40
SKU: AG 91099
Këpucë 100% lëkure e qëndrueshme e bërë tërësisht nga lëkura origjinale. Të njohura për fleksibilitetin dhe ndjesinë e saj luksoze, këpucët prej lëkure janë krijuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, duke siguruar si komoditet ashtu edhe jetëgjatësi.

mund t'ju pëlqejë edhe …