Xhemper

Çmimi me zbritje€39,99

Xhemper me patent deri në gjysmë, i disponueshëm në ngjyra të ndryshme, i lehtë dhe jo shumë i trashë, e përshtatshme për stinën e vjeshtës, e kombinueshme me veshje elegante dhe ato të përditshme.

Veshje e thjeshtë dhe e sofistikuar në të njëjtën kohë, një domosdoshmëri për çdo mashkull.

BA 9009MG

Përbërja: 80% Vis, 20% Ny.

Color: NERO
Size: S
SKU: BA 9009MG

mund t'ju pëlqejë edhe …